About

WhatsApp Image 2017-04-14 at 12.20.20

Mă număr printre norocoșii care fac ceea ce le place, practic, activitatea mea nu aș putea să o asociez cu un job clasic. Sunt DJ începând cu anul 2010, astfel că task-urile implicate se referă la pregătirea seturilor muzicale și mixarea lor efectivă la petreceri sau diverse event-uri.

E hobby-ul meu, iar zilnic petrec minimum 4 ore ascultând muzică, artiști noi, producții noi, discut cu oameni din domeniu, caut tehnologie potrivită pe care să o aplic în evenimente, mă informez legat de noile trenduri muzicale și așa mai departe.

A fi DJ este o formă de artă indiferent că prestația va fi într-un club, eveniment privat, o nuntă sau o pretrecere corporate. Presupune câteva calități fără de care nu ar exista evoluție: carismă, tehnică, cultură muzicală vastă, exercițiu zilnic, creativitate, inspirație și mai ales încredere în sine. Pentru mine, talent = foarte multă muncă și persuasivitate.

Având în vedere că mă identific cu stilul Open Format cred că rolul DJ-ului este să-și pună amprenta umană pe programul muzical care poate rula într-un mod automat pe orice computer. Din sunete și voci să creeze energie, emoții, exaltare, explozie, pasiune și să aducă unei petreceri ceva ce evident niciun computer nu poate aduce, suflet…

Astăzi mă bucur să conștientizez că am ajuns într-un punct în care beneficiez de libertate din partea celor care mă contracteaza şi am posibilitatea de a improviza enorm, pot  arăta ce înseamnă un DJ protrivit în show-ul potrivit. Tot ce îmi doresc in viitor este să îmi menţin nivelul de profesionalism  la pupitru și în afara lui.

Când sunt la începutul unui eveniment, încerc mai multe genuri și aștept reacția participanților. Vreau să fiu atent în toate colțurile sălii și să reușesc să îi fac pe cei prezenți să se ridice de la mese. Îmi place să mă mulez după situație. Poate aceasta este cea mai grea parte a meseriei. Muzică am destulă, depinde doar de ce aleg din ea ca să îi fac pe oameni să danseze. Un DJ are satisfacție atunci când dă play muzicii sale preferate, dar mai ales cand cei prezenți se simt bine, se distrează.

  • Membru fondator și component Urban Events, primul concept de entertainment Private Events din România care oferă soluții ultrapersonalizate.
  • Membru fondator și component Urban Djs.
  • Membru ADJPR (Asociația Dj-ilor Profesioniști din România)
  • Dj acreditat, absolvent Dj HighWay (școală de Dj ce desfășoară cursuri acreditate pentru Disc Jockey).
  • Motto: The next track, better than the last!

 

Advertisements